• csü. júl 25th, 2024

Színész legendák kvíz – Megidézzük a régi filmeket… Emlékszel még?

ByDori KvízPortál

jún 22, 2024

Színész legendák kvíz – Megidézzük a régi filmeket… Emlékszel még?

Kvíz: Ki rendezte az 1955-ben forgatott Liliomfi c. filmet? vagy Kik játszották a Harry és Sally c. film híres szerelmes párját?

Jöhetnek a kvíz kérdések?

Itt van néhány érdekes teszt: Itt egy újabb fejtörő (643) vagy Találd ki hol él? Különleges állatok élőhelyei (497) vagy Sok-sok érdekesség a nagyvilágból (481) vagy A legjobbak ebben a műveltségi kvíz-mixben 8 jó választ adnak. Neked mennyi megy? (1602) vagy Nyolc jó válasz és egy kis mosoly (733)
Itt van néhány érdekes teszt: Itt egy újabb fejtörő (949) vagy Itt egy új teszt. Csak most és csak neked! (633) vagy Brutál nehéz retró kvíz – 70-es, 80-as évek retro zenéi? (993) vagy Ez a frissítő teszt meg sem kottyan majd (590) vagy Ez a frissítő teszt meg sem kottyan majd (401)

Itt az ideje, hogy egy kicsit megmozgasd az agytekervényeid, mert a sok érdekes online kvíz  frissen tartják az emlékezeted, tanulhatsz is belőle, és szuper időtöltés. Ha körül nézel sok-sok érdekes feladványt találhatsz. Kereshetsz különböző érdekes tematikus kérdéseket, pl: Retró,  műveltségiföldrajzi , történelmi, irodalmi feladványokat. De ha inkább vegyes, több témát egy feladatban megjelenítő kérdéseket tartalmazó feladatok érdekelnek, amilyen pl: okosító, agykarbantartó és műveltségi kérdések, azt is sokat találhatsz! A kérdéseink általában közepes, vagy kicsit több tudást igényelnek,  de ez is mint minden más egyénfüggő.

Kellemes fejtörést mindenkinek!!!

 

Kövess a Google Hírek-ben is!

Színész legendák kvíz – Megidézzük a régi filmeket… Emlékszel még?

Ki rendezte az 1955-ben forgatott Liliomfi c. filmet?