• hét. jún 17th, 2024

Kvíz: Jó válasz, rossz válasz? Csak 8 kérdés (900)

ByGyula KvízPortál

máj 13, 2024

Kvíz: Jó válasz, rossz válasz? Csak 8 kérdés

Melyik évben kapta Darvas Iván a legismertebb szerepét, a Liliomfit? vagy Kit alakított Pécsi Ildikó az Arany ember c. filmben?

Jöhetnek a kvíz kérdések?

Itt van néhány érdekes teszt: Elmebajnokság, hány pontod lesz? (552) vagy Ez a mix garantáltan frissen tartja az agyat (831) vagy Csak egy kattintásra vagy ettől, a remek kvíztől (790) vagy Megbirkózol ezekkel az érdekes feladványokkal? (710) vagy Le a kalappal, ha jól sikerül (895)

kvízItt az ideje, hogy egy kicsit megmozgasd az agytekervényeid, mert a sok érdekes online kvíz  frissen tartják az emlékezeted, tanulhatsz is belőle, és szuper időtöltés. Ha körül nézel sok-sok érdekes feladványt találhatsz. Kereshetsz különböző érdekes tematikus kérdéseket, pl: Retró,  műveltségiföldrajzi , történelmi, irodalmi feladványokat. De ha inkább vegyes, több témát egy feladatban megjelenítő kérdéseket tartalmazó feladatok érdekelnek, amilyen pl: okosító, agykarbantartó és műveltségi kérdések, azt is sokat találhatsz! A kérdéseink általában közepes, vagy kicsit több tudást igényelnek,  de ez is mint minden más egyénfüggő.

Kellemes fejtörést mindenkinek!!!

 

Kövess a Google Hírek-ben is!

Jó válasz, rossz válasz? Csak 8 kérdés

A burgonya melyik részét fogyasztjuk?