• hét. jún 17th, 2024

Kvíz: Jöhet egy kis elmebajnokság? (948)

ByÉvi KvízPortál

máj 10, 2024

Kvíz: Jöhet egy kis elmebajnokság?

Kvíz: Ki az, aki minden beszédét azzal zárta, hogy? Karthágót pedig el kell pusztítani vagy Milyen posztot töltött be az Antall-kormányban Rabár Ferenc?

Jöhetnek a kvíz kérdések?

Itt van néhány érdekes teszt: Van pár perced? Játszd le ezt az érdekes quizt (534) vagy Ez a frissítő teszt meg sem kottyan majd (990) vagy Egy kis izgalmas kihívás mindenkinek (890) vagy Sok-sok érdekesség a nagyvilágból (609) vagy Ha sikerül, mindenki elismeri a tudásod (794)

kvízItt az ideje, hogy egy kicsit megmozgasd az agytekervényeid, mert a sok érdekes online kvíz  frissen tartják az emlékezeted, tanulhatsz is belőle, és szuper időtöltés. Ha körül nézel sok-sok érdekes feladványt találhatsz. Kereshetsz különböző érdekes tematikus kérdéseket, pl: Retró,  műveltségiföldrajzi , történelmi, irodalmi feladványokat. De ha inkább vegyes, több témát egy feladatban megjelenítő kérdéseket tartalmazó feladatok érdekelnek, amilyen pl: okosító, agykarbantartó és műveltségi kérdések, azt is sokat találhatsz! A kérdéseink általában közepes, vagy kicsit több tudást igényelnek,  de ez is mint minden más egyénfüggő.

Kellemes fejtörést mindenkinek!!!

 

Kövess a Google Hírek-ben is!

Jöhet egy kis elmebajnokság?

Milyen állat a vapiti?