• hét. jún 17th, 2024

Nyolc pontos kvíz: Nyolc jó kattintás és egy kis mosoly (1810)

ByJulcsi KvízPortál

ápr 3, 2024

Nyolc pontos kvíz: Nyolc jó kattintás és egy kis mosoly

Kvíz: Mi lett Fried Vilmos neve Hollywoodban? vagy Egyik évben három győztest is hirdettek a Táncdalfesztiválon, melyik volt ez az év?

Jöhetnek a kvíz kérdések?

Itt van néhány érdekes teszt: Nyolc jó válasz és egy kis mosoly (680) vagy Erre a 8 kérdésre tudod a választ? (992) vagy Az emberek azon feléhez tartozol, akik ennek a tesztnek minimum a felét teljesítik? (1908) vagy Ez a teszt sem könnyű, cserébe érdekes (950) vagy Elmebajnokság. Újabb quiz, újabb fejtörő (804)

kvíz

Itt az ideje, hogy egy kicsit megmozgasd az agytekervényeid, mert a sok érdekes online kvíz  frissen tartják az emlékezeted, tanulhatsz is belőle, és szuper időtöltés. Ha körül nézel sok-sok érdekes feladványt találhatsz. Kereshetsz különböző érdekes tematikus kérdéseket, pl: Retró,  műveltségiföldrajzi , történelmi, irodalmi feladványokat. De ha inkább vegyes, több témát egy feladatban megjelenítő kérdéseket tartalmazó feladatok érdekelnek, amilyen pl: okosító, agykarbantartó és műveltségi kérdések, azt is sokat találhatsz! A kérdéseink általában közepes, vagy kicsit több tudást igényelnek,  de ez is mint minden más egyénfüggő.

Kellemes fejtörést mindenkinek!!!

 

Kövess a Google Hírek-ben is!

Nyolc jó kattintás és egy kis mosoly

Egyik évben három győztest is hirdettek a Táncdalfesztiválon, melyik volt ez az év?