• csü. júl 25th, 2024

Kvíz – Emlékszel a Macskafogó c. film szereplőire – nézzük csak! (796)

ByDori KvízPortál

jún 16, 2024

Kvíz – Emlékszel a Macskafogó c. film szereplőire – nézzük csak!

Kvíz: Ki szerepelt a Macskafogó c. rajzfilmben a felsoroltak közül? vagy Ki szerepelt a Macskafogó c. rajzfilmben az felsoroltak közül?

Jöhetnek a kvíz kérdések?

Itt van néhány érdekes teszt: A legjobbak ebben a 8 jó választ adnak, na és Te? (614) vagy Van pár perced? Játszd le ezt az érdekes quizt (751) vagy Jöhet egy kis elmebajnokság? (694) vagy Erre a 8 kérdésre tudod a választ? (655) vagy Szerintünk, erre a kérdésekre van most a legnagyobb szükséged (891)

Macskafogó kvíz

Itt az ideje, hogy egy kicsit megmozgasd az agytekervényeid, mert a sok érdekes online kvíz  frissen tartják az emlékezeted, tanulhatsz is belőle, és szuper időtöltés. Ha körül nézel sok-sok érdekes feladványt találhatsz. Kereshetsz különböző érdekes tematikus kérdéseket, pl: Retró,  műveltségiföldrajzi , történelmi, irodalmi feladványokat. De ha inkább vegyes, több témát egy feladatban megjelenítő kérdéseket tartalmazó feladatok érdekelnek, amilyen pl: okosító, agykarbantartó és műveltségi kérdések, azt is sokat találhatsz! A kérdéseink általában közepes, vagy kicsit több tudást igényelnek,  de ez is mint minden más egyénfüggő.

Kellemes fejtörést mindenkinek!!!

 

Kövess a Google Hírek-ben is!

Emlékszel a Macskafogó c. film szereplőire – nézzük csak!

Ki szerepelt a Macskafogó c. rajzfilmben a felsoroltak közül?